28 de setembre del 2008

Emilio Vizcaya, 2n en la Volta a Peu de Carlet

28-09-08. (TodoDeporte) El corredor d'El Verger del C.A. Diànium Emilio Vizcaya va aconseguir el segon lloc en la Volta a Peu disputada a Carlet, de 10.250 metres. Vizcaya va marcar un registre de 33:08 en una prova rapidíssima a una mitjana de 3:14 el quilòmetre. El primer 3.000 es va córrer en 9:05 i sense a penes calfar, ja que plovia abundantment en el prolegòmens de la prova.

La cursa la va guanyar el corredor del Bikila Luis Feliz Martínez amb un registre de 32:18, tercer classificat va ser el valencià Manuel Ballester amb un temps de 33:20.

Els altres atletes del C.A. Diànium Juan Martínez, Antonio Masanet i Juanjo Fornés van marcar 38:02, sent 27è, 28è i 29è, respectivament.

Vizcaya participarà el dissabte que ve en la Volta a Peu a La Xara, la prova reina de la qual serà a les 18:30 hores, i el diumenge en la milla de Gandia