22 de novembre del 2008

C.A. Diànium a les I Jornades de Promoció i Reforç Atlètic, a Alacant

22-11-08. Els xiquets i xiquetes del Club d'Atletisme Baleària Diànium van acudir dissabte passat a la I Jornada de Promoció i Reforç Atlètic, a Alacant, organitzada per la Delegació d'Alacant de la Federació Valenciana d'Atletisme. La cita va comptar amb la participació d'atletes i entrenadors dels clubs de tota la provícnia d'Alacant, i també van participar alguns atletes de renom, com el migfondista Juan Carlos Esteso i el llançador Antonio Lora.

Els més menuts, de les categories aleví i infantil, van participar en una gimcana, una competició amistosa, per equips de 10 participants, que van fer proves de pre-atletisme com curses en ziga-zaga, llançament de minijavelina, salt de miniperxa i curses de relleus amb obstacles diferents, com salts laterals i passos per baix de les tanques, etc.

Els atletes més grans, de les categories cadet i juvenil, van poder disfrutar de grups d'entrenament conjunts, per especialitats (velocitat i tanques, mig fons, salt de perxa i llançament de pes) amb entrenadors i atletes de l'especialitat. La jornada va comptar amb les gravacions de càmeres de vídeo Casio Exilim Pro EX-F1, capaç de gravar fins a 1200 imatges per segon, i amb la seua reproducció a càmera lenta, van poder comentar tots els detalls dels moviments realitzats. Aquestes càmeres havien estat cedides per l'empresa Casio, per a l'ocasió.

En definitiva, va resultar una jornada molt atractiva, de convivència entre xiquets i xiquetes dels clubs que després es trobaran en competicions provincials i autonòmiques, tot al voltant d'unes activitats molt agradables, d'atletisme.

La Federació d'Atletisme ens ha fet arribar alguns d'aquests videos en que participen xiquets i xiquetes del C.A. Diànium. Són impressionants:
TanquesAina 1 - Aina 2 - Aina 3 - Alba 1 - Alba 2 - Cristina 1 - Cristina 2 - Cristina 3 - Ian 1 - Ian 2 - Jorge 1 - Jorge 2 - Malena 1 - Malena 2 - Marina 1 - Marina 2 - Saúl 1 - Saúl 2
VelocitatAina 1 - Aina 2 - Alba 1 - Alba 2 - Cristina 1 - Cristina 2 - Cristina 3 - Cristina 4 - Ian 1 - Jorge 1 - Jorge 2 - Laia 1 - Laia 2 - Saúl 1 - Saúl 2
PerxaMarina
PesBelén - Cristina
FonsRaúl