9 de novembre del 2008

Emilio Vizcaya s'imposa en la Volta a Peu de Mislata

9-11-08. (TodoDeporte) El corredor del Verger del Club d'Atletisme Dianium Emilio Vizcaya, es va imposar aquest cap de setmana en la XVIII Carrera Popular disputada en la localitat de Mislata.

Vizcaya es va mantindre agrupat fins al quilometre set, apretant fort en els dos últims quilòmetres i plantant-se sol en línia de meta, traient 40 segons al segon classificat. El corredor del Verger va invertir 29:44 minuts a realitzar els 9.000 quilòmetres de la prova.

Emilio Vizcaya prepara ara la seua participació en la Mitja Marató de Santa Pola, que serà el mes de gener, encara que abans el corredor competirà en el Cross de Yecla (Murcia) i en les tradicionals sant silvestres nadalenques.

Per la seua banda la corredora del Club d'Atletisme Diànium Lluïsa Miralles va ser segona classificada a Mislata en la categoria sènior, Miralles va marcar un registre de 39:58.