31 de gener del 2009

Cristina Bertomeu campiona provincial juvenil de 400 m l

31-01-09. Dissabte de vesprada es va disputar a la pista d'atletisme de Benidorm el Campionat provincial juvenil de la temporada d'hivern. La prova es va haver de fer sota una pluja molesta i un temps desagradable, que va impedir fer més bones marques. Tot i això, uns atletes del Club d'Atletisme Baleària Diànium hi van acudir, acompanyats de la seua entrenadora Antonia Sanmiguel.

El millor resultat dels nostres atletes va ser el de Cristina Bertomeu, que va guanyar la prova de 400 m llisos, amb un temps de 1:07, convertint-se en la nova campiona provincial juvenil de 400 m llisos.

Cristina va participar també en la prova de 200 m llisos, on va millorar la seua marca de la temporada, amb un temps de 29,50 s, que la va fer arribar la 3a de la seua sèrie.

Del Club d'Atletisme Baleària Diànium també hi va participar Marc Pastor, que es va estrenar en la prova de 400 m llisos, quedant 5è amb un temps de 55,58 s.

Mikhailo Koval va participar, fora de concurs, ja que és de la categoria júnior, en la prova de 1500 m llisos, amb un temps de 4:58.