28 de març del 2009

El C.A. Diànium comença la temporada d'aire lliure en Elx
María Perelló campiona provincial en 3000 m llisos i Ivan Moratalla 3r en pes

28-03-09. Una volta acabades totes les competicions de la temproada de pista coberta, i sense quasi temps per a descansar, els altletes del Club d'Atletisme Baleària Diànium van començar les competicions d'aire lliure, dissabte passat, a Elx.

De matí va ser el torn de les categories menors en la primera jornada del campionat provincial aleví i infantil i 2n control cadet. Els nostres atletes hi van acudir acompanyats per les estrenadores Antonia Sanmiguel i Maribel Mira.

El millor resultat dels nostres atletes va ser el campionat provincial de 3000 m llisos en la categoria infantil femení, aconseguit per Maria Perelló, amb un temps de 12:22

En la mateixa categoria infantil, Natascha Lukacs va quedar 9a en 3000 m llisos amb 15:43.15 i també va participar en salt de llargada amb una marca de 2.84 m. Malena Vázquez va quedar 3a de la seua sèrie en 220 m tanques, amb un temps de 39.16 s. En la mateixa prova, Victoria Ramírez va quedar 2a de la seua sèrie amb un temps de 42.58 s i també va participar en 80 m llisos amb un temps de 11.93 s, 4a de la seua sèrie. Marina Monserrat va participar en 220 m.tanques on, amb un temps de 45.42 s va quedar en 5a posició de la seua sèrie. Patricia Mas va participar en llançament de pes i amb una marca de 6.88 m va quedar en 6ª posició.

En la categoria aleví, Iván Moratalla va quedar 3r provincial en llançament de pes amb un llançament de 7 m. i 8è en 1000 m llisos amb un temps de 3:49.35. En la categoria femenina, en 1000 m llisos, Laura Jimenez va quedar 10a amb un temps de 4:07 i Lua Fernández 11a amb 4:09

En el control cadet, en llançament de javelina, Saúl Díaz va millorar la seua marca personal amb un llançament de 27.44 m, Raúl Bertomeu va fer 23.64 m, Belén Moreno va quedar 3a en la categoria femenina amb un llançament de 12.80 m i Cristina Pagador, 4a amb 10.41 m. En la prova de 300 m tanques, Alba Sanchez va quedar 3a amb un temps de 54.36 s; i en salt d'alçada, Marina Crespo va quedar en 4a posició amb 1.28 m.

De vesprada, en la mateixa pista d'Elx, va tindre lloc en 4t control absolut a l'aire lliure. Manel Mas, va participar en llançament de martell i va realitzar la seua millor marca personal de 38 metres; la seua entrenadora Antonia San Miguel espera que aquesta temporada puga arribar fins als 42 metres que li donaria opció per a participar en els campionats nacionals de la categoria cadet.

Cristina Bertomeu va participar en 400 m tanques i va obtindre la 2a plaça amb un marca de 1:16.