26 de desembre del 2009

Emilio Vizcaya i Lluïsa Miralles guanyadors en la Sant Silvestre d'Altea

26-12-09. Emilio Vizcaya i Lluïsa Miralles van participar en la II Sant Silvestre Vila d'Altea. Els dos atletes del Club d'Atletisme Baleària Diànium van fer molt bona cursa i van aconseguir una victòria rotunda. Emilio Vizcaya va ser el guanyador absolut; va fer els 4,9 km del recorreut, amb un traçat molt dur, amb fortes pujades i baixades, en un temps de 14:13, a un ritme fortíssim de 3:02 el km; Emilio va guanyar la cursa amb quasi un minut d'avantatge sobre el segon classificat, Juan Antonio Fernández, del C.A. Benidorm.

Per la seua banda, Lluïsa Miralles va fer un cursa excel·lent; va fer el recorregut en un temps de 19:17, a molt bon ritme, 4:06 el km; Lluïsa va aconseguir la victòria en la categoria absoluta femenina en un final interessantíssim, amb 10 segons d'avantatge sobre la segona classificada, Carmen Martínez de La Nucia.