6 de desembre del 2009

Maxine McKinnon guanya la Cursa al Raval de Gandia
Lua Fernández, 3a en aleví femení

06-12-09. Diumenge passat es va disputar a Gandia la tradicional cursa a Peu al Raval de Gandia, en la seua XVII edició. Maxine McKinnon va guanyar amb total autoritat, com ja és habitual en ella, no només en la seua categoria de veteranes B, sinó també en la general absoluta femenina. Maxine va fer els 10400 m del recorregut en un temps de 39:19, traient-li més de 3 minuts a la segona classificada, Núria Castels, del club Triatló Sueca; la tercera classificada en dones va ser la deniera del C.A: Benidorm Mayca Sala.

Del Club d'Atletisme Baleària-Diànium també van participar Perfecto Puig que amb un temps de 37:26 va obtindre una magnífica 9a posició en la categoria sènior masculina i Dionisio Cheli que va fer 44:33 i va quedar en 19 posició de veterans B.

Les categories menors del club també van estar molt ben representades per Lua Fernández que va quedar 3a en la categoria aleví femení, Marina Collado 12a i Maria Escortell 20a en la mateixa categoria. També hi van participar Pedro Martín en aleví masculí i Josep Bolufer en benjamí masculí.