5 de novembre de 2007

Carrera combinada de ciclisme i atletisme solidària amb els afectats pel riu Girona
La presentació tindrà lloc el dia 12 de novembre en l'Ajuntament de Dénia

05-11-07. L'Ajuntament de Dénia, el club d'Atletisme Diànium i el Club Ciclista Dénia organitzen la Carrera combinada de ciclisme i atletisme solidària amb els afectats pel riu Girona que tindrà lloc el proper diumenge 25 de novembre a partir de les 10 del matí, pels voltants del carrer Marqués de Campo de Dénia.

L'acte de presentació tindrà lloc el dilluns 12 de novembre en el saló d'actes de l'Ajuntament de Dénia.

L'objectiu de la cursa és recaptar fons en benefici de les zones esportives afectades per la riuada del Girona del passat 12 d'octubre. Hi ha tres formes de col·laborar:
  • Els participants (ciclistes, corredors a peu i caminants) faran un donatiu a partir de 5 euros en el moment de la inscripció.
  • El públic general podrà adquirir dorsals 0 amb el mateix donatiu, en la mateixa línia d'eixida o al llarg de la setmana del 19 al 24 en les oficines del Poliesportiu Municipal de Dénia.
  • Les empreses de Dénia i la comarca de la Marina Alta poden aportar obsequis per a sortejar entre els participants de la carrera a peu o ciclista

Com en els anys anteriors, aquesta V Cursa Combinada de Ciclisme i Atletisme també consistirà en dues carreres; una ciclista i l'altra a peu. Es podrà participar individualment en una d'elles o en les dues; per això, entre la carrera ciclista que començarà a les 10 del matí i la carrera a peu que es celebrarà a continuació hi haurà uns minuts de descans. L'organització emparellarà per sorteig cada ciclista amb un corredor a peu i es formaran parelles, sumant-se els temps.

En aquesta ocasió, donat el seu caràcter solidari, per tal de facilitar la participació del màxim nombre de persones, també hi haurà curses infantils per a totes les categories des de barrufets fins a cadets, tant per a la cursaa peu com en bicicleta. Però aquestes corredors no participaran en la combinada.

Acabades les curses es donaran els premis als primers classificats de la carrera ciclista, de la carrera a peu i de les parelles. Hi haurà premis per a totes les categories. També es sortejaran els regals que aporten les entitats col·laboradores.
Horaris aproximats del dia 25 de novembre, al Carrer Marqués de Campo
Durant tot el matíCol·laboració amb la comptra de dorsal 0; participació no competitiva.
8:30 a 9:45Inscripcions dels ciclistes de totes les categories. No s'admetran inscripcions posteriors.
10:00Cursa ciclista categoria absoluta12 voltes al circuit, 28.800 m
10:45Cursa ciclista categories menorsDistàncies més menudes
08:30 - 10:30Inscripcions dels corredors a peu de totes les categories. No s'admetran inscripcions posteriors.
11:00Cursa a peu absolutainfantil i cadet: 1 volta, 2.400 m
absoluta: 3 voltes, 7.200 m
11:45Cursa a peu categories menorsbarrufet, prebenjamí: 400 m
benjamí, aleví: 800 m
12:15Lliurament de trofeus i sorteig de regals entre tots els participants