José Luis Abellán y Eduardo Muñoz guanyen la combinada de ciclisme i atletisme de Dénia, que queda deslluïda pel mal temps
Es recapten 847 euros per als afectats de la riuà del Girona

Resultats   Fotos

25-11-07. (Canfali Marina Alta) La cinquena edició de la Combinada de Ciclisme i Atletisme que organitzen conjuntament el club Ciclista Dénia i Diànium es va celebrar diumenge passat. Els guanys d'esta edició s'han destinat als afectats de la riuà del Girona del passat 12 d'octubre. Es van recaptar 847 euros, que recauran en mans dels veïns malaurats de Beniarbeig, El Verger i Els Poblets.

El mal temps va deslluir la prova i el fet que ploguera hores abans va provocar que la participació fóra inferior en nombre que altres anys, sobretot en ciclisme, modalitat en què sols van prendre part 15 ciclistes. Més nombrosa va ser la participació dels atletes, que van arribar al centenar

José Luis Abellán i Eduardo Muñoz Pedreño van ser els guanyadors d'esta cinquena edició de la Combinada de Ciclisme i Atletisme. Els segons classificats van ser Robert Vokes i José Caselles Pedro; mentre que en tercera posició van quedar Jaume Mora i Emili Pérez

La prova de ciclisme va ser la primera que es va realitzar. El tàndem Mut-Ferris va fer un temps de 48:28, amb el qual va vèncer. El guanyador de la combinada, Abellán, va ser segon, mentre que Mora va creuar la línia de meta en tercera posició. En la prova ciclista només va participar una dona, Maria Martínez, que es va emportar el trofeu de fèmines. En categories menors Laia Far, Víctor Far, Óscar Far i Joan Far van ser els únics xics que van prendre part en ciclisme, i per tant es van endur les medalles

En atletisme, Emilio Vizcaya i Mayca Sala van ser els dos guanyadors. El primer va invertir un temps de 22:38 en recórrer un circuit que es va desenvolupar pel carrer Marqués de Campo i el port, i al qual els atletes li havien de donar tres voltes. Sala va fer un temps de 17:53. En l'eixida de la cursa gran es va donar l'eixida als corredors de les categories infantils. Tiffany Kelleway i Miquel Piera van ser els guanyadors. Els atletes de les categories menors van ser els encarregats de tancar esta combinada de ciclisme i atletisme en la seua participació.