16 de setembre del 2011

Assemblea 2011


16-09-2011. El Club d'Atletisme Baleària Diànium va celebrar la seua assemblea general ordinària, en la sala d'usos múltiples de la pista d'atletisme del Poliesportiu Municipal de Dénia.

Es va començar per presentar el balanç econòmic de la temporada 2010-11.

Es va fer un repàs de l'any esportiu de la temporada 2010-11, fent menció a la col·laboració amb el C.A. Benacantil Puerto de Alicante en xics i C.A. L'Alcúdia en xiques, competicions organitzades pel club i la participació dels atletes del club en campionats autonòmics, nacionals i internacionals, selecció autonòmica i equips.

Després es van aprovar els pressupostos, les quotes i els reglaments dels atletes populars i federats per a la temporada 2011-12

Per últim es va presentar el projecte esportiu per a la temporada 2011-12, amb la col·laboració en equips amb el C.A.B. Puerto de Alicante, tant en xics com en xiques i les competicions que pensa organitzar el club.
En l'apartat de precs i preguntes es van abordar alguns aspectes organitzatius de l'escola del club i es van resoldre alguns dubtes entre els assistents, com la inscripció a competicions populars o el canvi de banc, i es va acordar crear una secció nova de curses de muntanya.

Reglament i inscripció d'atletes federats
Reglament i inscripció d'atletes populars