9 d’octubre del 2011

Concentració de Tecnificació i Jornades

7/9-10-2011. Aquest cap de setmana l'atleta del Club d'Atletisme Baleària Diànium Aina Fornés i la seua entrenadora Maribel Mira van ser convocades per la RFEA (Real Federación Española de Atletismo), junt amb els millors atletes espanyols de la categoria juvenil, per a participar en una concentració del progrrama de Tecnificació Nacional i en les "XIII Jornadas sobre el Presente y el Futuro de las Categorías Menores en el Atletismo".

Els entrenaments es van fer en la pista d'atletisme de la residència Blume, on van coincidir amb alguns atletes de renom, com Nuria Fernández.

Divendres de vesprada i dissabte de matí van fer en unes sesions d'entrenament. Aina i Maribel van estar en les activitats del sector de tanques. Aprofitant que els atletes es troben en el principi de la temporada, més que activitats d'entrenament tècnic van fer activitats d'acondicionament físic.

Dissabte de vesprada, Maribel Mira, junt amb els altres entrenadors convocats, van acudir a la sessió de les jornades on van rebre informació molt interessant sobre l'entrenament en categories menors.

Diumenge de matí, van continuar les jornades amb unes sesions pràctiques en què Aina i la resta d'atletes van participar com a models d'aquestes sessions pràctiques.