5 d’octubre del 2011

Naix la secció de muntanya del Club d'Atletisme Baleària Diànium


Diuen els enamorats de la muntanya que res no pot comparar-se a la sensació que li envaeix a un quan arriba a un cim. La ferma determinació que serveix com a guia en l'ascens es converteix en satisfacció a l'arribar, per fi, al punt més alt, però també en emoció, i en admiració per aquell paisatge que només els més valents podran contemplar.

La secció de muntanya del Club d'Atletisme Baleària Diànium naix amb la intenció d'integrar en un sol club, a un col·lectiu de persones que disfruten de l'atletisme i estan interessades en activitats lúdic-esportives a desenvolupar en la muntanya. Volem fomentar entre els nostres associats un estil de vida saludable, compartint carreres populars de ruta i de muntanya, donar suport i participar en esdeveniments esportius i socials.

És per això que estem interessats que totes les persones, socis o amics que s'acosten a nosaltres, troben el mitjà on desenvolupar les seues inquietuds, i per tant despleguen tot un ventall de possibilitats que cobrisquen totes les seues necessitats. Si vols unir-te a nosaltres i comparteixes aquesta filosofia, seràs benvingut.

Els interessats poden enviar un correu electrònic amb les seues dades o consultes a: muntanya@cadianium.org