13 de novembre del 2011

Maxine McKinnon guanyadora absoluta en la Mitja Marató de Gandia

13-11-2011. Diumenge passat va tindre lloc la XVII Mitja Marató de Gandia, amb una participació de 2125 atletes que van fer tremolar el terra de Gandia, on els seus veïns es van entregar, animant en tot moment als corredors amb aplaudiments i amb diferents grups de música al llarg del recorregut. Aquesta prova segueix sent una de les preferides pels nombrosos atletes que allí es congreguen, superant molts d'ells les seues pròpies marques, ja que està considerat com un circuit ràpid, prova d'això van ser les marques que van obtindre els guanyadors Ouais Zitane 1:05:48 en homes i Maxine McKinnon 1:21:28 en dones. Cal agrair al club de córrer el Garbí, per la bona organització i el gran esforç aconseguit amb els obsequis que van rebre tots els quals van participar.

De la participació del Club d'Atletisme Baleària Diànium cal destacar la gran actuació de Maxine McKinnon que va ser la guanyadora en la seua categoria de veterana i també en la classificació general femenina amb un temps de 1:21:28, a un ritme de 3:52 el km. Maxine, que està preparant-se per a la marató de Sevilla, del proper mes de febrer, té previst participar pròximament en Benidorm i en el Raval de Gandia.

Marco Di Trana, que va fer 1:40:02, està preparant-se per a la marató de València del dia 27; Jorge Castillo va arribar a penes uns pocs segons darrere, 1:40:13; Encarna Cardona 1:44:14;Vicente Frasquet 1:45:09; Gustavo Crespo 1:46:34; Ángel Arcos 1:55:50;Francisco Montes 1:56:08; Juan Carlos Calderón 2:02:41;Vicent Llobell 2:04:22; José Luis Sánchez 2:04:22.