27 de novembre del 2011

XIV Mitja Marató Ciutat d'Alzira

27-11-2011. Diumenge passat va tindre lloc la tradicional Mitja Marató Ciutat d'Alzira. El recorregut de la prova, va ser al revés d'anys anteriors, i això va fer canviar el perfil a què estaven acostumats els corredors. En l'edició d'enguany, els quilòmetres amb ascens van estar al principi i a partir del quilòmetre 13, va ser una carrera suau amb més baixades que pujades.

La participació d'atletes es va vore disminuïda en comparació a altres anys, pel fet de coincidir amb la marató de València, però així i tot la prova va ser un èxit perquè 740 atletes van completar els 21 km del recorregut. Felicitats als organitzadors i al Club d'Atletisme Baleària Diànium que va tindre una bona participació.

Humberto Chicaiza va arribar en el lloc 35, una excel·lent classificació, amb un temps de 1:26:27, a 4:06 el km. Ángel Guamán, va fer 1:41:36, Joan Tomàs Ribes 1:50:49; José Luis Sánchez 2:01:30; i Vicente Llobell 2:05:54.