14 de setembre del 2012

Assemblea 2012


14-09-2011. El Club d'Atletisme Baleària Diànium va celebrar la seua assemblea general ordinària, en la sala d'usos múltiples de la pista d'atletisme del Poliesportiu Municipal de Dénia.

Es va començar amb la salutació del president a tots els assistents.

Després es va fer la lectura de l'acta de l'assemblea anterior, que va ser aprovada per unanimitat.

Seguidament es va presentar el balanç econòmic de la temporada 2011-12.

Es va fer un repàs de l'any esportiu de la temporada 2011-12, fent menció a la col·laboració amb el C.A. Benacantil Puerto de Alicante, competicions organitzades pel club, la participació dels atletes del club en campionats autonòmics i nacionals, selecció autonòmica i equips, i l'activitat de la secció de muntanya que es va crear justament ara fa un any.

Després es van aprovar els pressupostos, les quotes i els reglaments dels atletes federats, escolars, populars i de muntanya per a la temporada 2012-13

Es va presentar el projecte esportiu per a la temporada 2012-13, amb la col·laboració en equips amb el C.A.Benacantil d'Alacant, tant en xics com en xiques i les competicions que pensa organitzar el club.

Es va presentar el nou carnet per als socis i atletes de les diferents seccions del club.

Per últim es va fer menció de les eleccions a la junta directiva, que compleix el seu mandat al final de la propera temporada, en setembre de 2013, i la necessitat de que es renove amb noves persones que puguen reemplaçar als actuals membres.