30 de setembre del 2012

Ironman Challenge Barcelona

30-09-2012. Diumenge passat, l'atleta del C.A. Baleària Diànium Maxine McKinnon va participar en l'Ironman Challenge Barcelona, una prova duríssima, però segons Maxine "una experiència de gran satisfacció, sobretot en el moment decreuar la línia de meta".

Han sigut molts mesos de preparació per a afrontar aquesta prova amb garanties. Maxine va fer un temps total de 11:21:32... Efectivament, 11 hores de competició ininterrompuda. Els seus temps parcials van ser 1:37:41 per a fer 3.8 km de natació en la mar, 5:50:43 pera fer els 180 km de bicicleta i per últim 3:44:56 per a fer 42 km de carrera a peu. Va quedar en 2n lloc en la seua categoria.

Maxine es troba molt satisfeta de l'experiència; ara tindrà un descans molt merescut, que aprofitarà per a pensar en les proves que farà en aquesta temporada.