16 de desembre del 2012

I Trofeu Fundació Baleària - Terra de Retrobament - Cross escolar per equips

16.12.2012. Vora 150 xiquets i xiquetes, acompanyats pels seus entrenadors, pares i familiars, es van aplegar en el Poliesportiu Municipal de Dénia, en el I Trofeu Baleària Terra de Retrobament, de cross escolar per equips. Tots ells van gaudir d'un dia d'atletisme i convivència, en record del repoblament mallorquí en les terres de la Marina Alta del segle XVII que encara avui en dia es deixa notar en el parlar, els cognoms, la gastronomia... dels pobles de la nostra comarca.

En el cross per equips van participar atletes de les categories benjamí, aleví, infantil i cadet dels clubs Diana AC de Palma de Mallorca, ADA Calvià, Llebeig de Xàbia i Diànium de Dénia.

Gràcies a les gestions fetes per la Fundació Baleària, unes 150 persones entre atletes, entrenadors, pares i familiars de Mallorca es van desplaçar per a participar de l'esdeveniment i passar el cap de setmana en Dénia.

Vam comptar amb la presència del Regidor d'Esports de l'Ajuntament de Dénia Juan Carlos Signes, i del gerent de la Fundació Baleària Ricard Pérez, que van lliurar els trofeus als equips participants, juntament amb representants dels quatre equips participants.

La Fundació Baleària i els quatre clubs que han participat en aquest esdeveniment van valorar molt positivament la trobada i ja estan treballant per a poder repetir l'experiència, en una jornada d'atletisme en pista que podria tindre lloc a Eivissa en la primavera vinent.

Resultats complets: https://docs.google.com/open?id=0B5LP0RBo4SUrYjZxNUQ4TWNyY2c
Fotos: https://picasaweb.google.com/104818198910741754466/ITrofeuFundacioBaleariaTerraDeRetrobament
Més fotos: http://www.facebook.com/pages/Diana-A-C/118296104900880?sk=photos_stream