13 de març del 2013

Aina Fornés i Miquel Piera en el campionat d'Espanya júnior de pista coberta

Dos atletes del C.A. Baleària Diànium participaran en el campionat d'Espanya júnior que tindrà lloc el proper cap de setmana en Antequera.

Aina Fornés, que acudirà acompanyada de la seua entrenadora Maribel Mira, prendrà part en la competició de pentatló, prova combinada de pista coberta que consta de cinc proves. Aina acudeix al campionat amb la millor mara de les participants, cosa que li atorga moltes possibilitats d'aconseguir un bon resultat. Aina començarà la competició dissabte a les 10:00 amb la prova de 60 m tanques; el mateix matí, farà salt d'alçada, llançament de pes i salt de llargada, i acabarà la seua participació amb la prova de 800 m llisos el mateix dissabte a les 18:17.

Per la seua banda, Miquel Piera prendrà part en la prova de 1500 m llisos. Miquel participarà en les semifinals el dissabte a les 19:25, i, en cas de passar a la final, serà el diumenge a les 13:00.

La federació espanyola anirà posant els resultats quasi en directe en la seua pàgina web http://www.rfea.es, on al cap d'uns dies, es podran vore les gravacions en vídeo de la competició.

Llista d'inscrits: http://www.rfea.es/web/competiciones/inscritos.asp?codigo=2013MA003
Horari de la competició: http://www.rfea.es/competi/calendario2013/pc_junior_horario.pdf
Gravacions en vídeo (disponibles uns dies després del campionat): http://net-online.tv/campeonatojunior
Informació del campionat: http://www.rfea.es/web/competiciones/campeonato.asp?codigo=2013MA003