15 d’abril del 2013

Aina Fornés, premi Deportista en Edad Escolar del Consejo Superior de Deportes

El Consejo Superior de Deportes acaba de concedir el premi Deportista en Edad Escolar a l'atleta deniera Aina Fornés. Recordem que l'atleta del C.A. Baleària Diànium va ser seleccionada la setmana passada pel Consell Valencià de l'Esport, depenent de la Direcció General de l'Esport de la Generalitat Valenciana, com a candidata valenciana per a aquest premi nacional gràcies als 3 ors aconseguits en els Campionats d'Espanya de 2012 i la seua excel·lent mitjana amb matrícula d'honor en el curs de 1r de Batxillerat. Finalment, la sorpresa ha sigut que el Consejo Superior de Deportes ha triat a Aina d'entre els 19 esportistes presentats per cada comunitat i ciutat autònoma. La gran notícia va ser comunicada a Aina per mitjà d'una telefonada del president de la Generalitat Alberto Fabra donant-li l'enhorabona, així com igualment ho feren la Consellera d'Educació Mª José Català i el Director General d'Esports Mateo Castellà.

Per a fer aquesta elecció, el Consejo Superior de Deportes tria entre els esportistes que han seleccionat cada comunitat autònoma, a partir del conjunt entre els seus resultats esportius i acadèmics de l'any anterior. Cada comunitat autònoma va elegir un esportista de qualsevol esport, nascut entre els anys 1994 i 2000.

Al mes de setembre Aina haurà de viatjar fins a Madrid on li entregaran el premi obtingut. Aina ha rebut aquest gran reconeixement amb molta satisfacció ja que hi valoren molt positivament el seu dur esforç de tot l'any.

Document del CSD: http://www.csd.gob.es/csd/estaticos/dep-escolar/premios/resolucion-deportista-edad-escolar-2012.pdf
Pàgina del CSD: http://www.csd.gob.es/csd/promocion/deporte-escolar/premios-deporte-en-edad-escolar/