27 d’abril del 2013

Lliga de clubs Divisió d'Honor
Aina Fornés mínima en 400 m tanques per al camp. d'Espanya júnior

27-04-2013. Dissabte passat, va tindre lloc la primera jornada de la Lliga de clubs en la Divisió d'Honor. Quatre atletes del C.A. Baleària Diànium hi van participar formant part del C.A. Benacantil d'Alacant com a membres d'un club associat.

A València, va tindre lloc la jornada de la lliga femenina. La Federació espanyola d'atletisme va retransmetre en directe l'encontre de València a través de la seua pàgina web http://www.rfea.es, on en aquests moments està disponible la gravació.

Patrícia Mas va quedar en 6è lloc en la prova de llançament de martell i va millorar la seua marca personal en martell absolut de 4 kg amb un llançament de 43.41 m. La guanyadora en aquesta prova va ser Berta Castells del València Terra i Mar que té el rècord d'Espanya absolut de l'especialitat.
Aina Fornés va participar en la prova de 400 m tanques i en el relleu 4x100. En les tanques va quedar en 4t lloc amb una marca de 1:05.15, obtenint la marca mínima per a participar en el campionat d'Espanya júnior que tindrà lloc a Castelló el proper mes de juliol. En el relleu, els responsables del club d'Alacant van voler presentar un equip format íntegrament per atletes de la categoria júnior per tal d'obtindre una marca vàlida per a classificar-se per al campionat d'Espanya júnior; van quedar en 4t lloc amb una marca de 49.76; que tot fa pensar que els donarà el pas a aquest campionat.
Maria Perelló va participar en la prova de 3000 m llisos; va quedar en 6a posició amb una marca 11:28.33.
Al mateix moment, en Elx, formant part de l'equip masculí, Manel Mas va quedar en 8a posició amb una marca de 41.30 m en el llançament de martell absolut de 7,260 kg.