7 de juliol del 2013

Aina Fornés 8a en 400 m tanques en el campionat d'Espanya Júnior
Queda també 5a en relleus amb el Benacantil d'Alacant

07/07/2013. Aquest cap de setmana ha tingut lloc a Castelló el campionat d'Espanya Júnior. L'atleta del C.A. Baleària Diànium, que va acudir a Castelló acompanyada per la seua entrenadora Maribel Mira, va participar en les proves de 400 m tanques i en el relleu 4x100; en aquesta prova formava part de l'equip del C.A. Benacantil d'Alacant.
Dissabte de vesprada, Aina va participar en la semifinal del 400 m tanques. Aina va quedar en segona posició amb un temps de 1:03.79 i va passar a la final sense problemes.
A l'endemà, els companys d'entrenament d'Aina es van desplaçar fins a Castelló per a donar-li tot el seu suport. En la final, Aina va eixir molt ràpida; les bones sensacions de la semifinal del dia anterior auguraven un bon resultat, però va entropessar amb la 3a tanca i va caure a terra. Es va alçar molt ràpidament, però, evidentment, no va poder recuperar eixos segons perduts en la caiguda; va arribar en 8a posició amb un temps de 1:09.20. És sabut que les proves de tanques tenen el perill de les caigudes; Aina ho havia viscut altres vegades, sempre en tercera persona, i aquesta vegada li va tocar patir-ho directament a ella. De tota manera, Aina i Maribel estan satisfetes pel treball fet i els resultats aconseguits al llarg de tota la temporada.

Després d'això, Aina es va posar l'equipació del C.A. Benacantil d'Alacant, del qual el C.A. Baleària Diànium és filial, per a participar en la final del relleu 4x100. Tots els equips estaven prou igualats en les marques de la seua inscripció. L'equip del C.A. Benacantil van millorar 22 sentèsimes la seua marca; van quedar en 5a posició amb un temps de 49.54