13 de setembre del 2013

Assemblea 2013

13-09-2013. El Club d'Atletisme Baleària Diànium va celebrar la seua assemblea general ordinària, divendres passat en la "Casa de la Paraula" de Baleària Port.

Es va començar amb la salutació del president a tots els assistents.

Després es va fer la lectura de l'acta de l'assemblea anterior, que va ser aprovada per unanimitat.

Seguidament es va presentar el balanç econòmic de la temporada 2012-13.

Es va fer un repàs de l'any esportiu de la temporada 2011-12, fent menció a la col·laboració amb el C.A. Benacantil d'Alacant, competicions organitzades pel club, la participació dels atletes del club en campionats autonòmics i nacionals, selecció autonòmica i equips, i l'activitat de la secció de muntanya.

Després es van aprovar els pressupostos, les quotes i el reglament dels atletes federats, escolars, populars i de muntanya per a la temporada 2013-14

Es va presentar el projecte esportiu per a la temporada 2013-14, marcat pel reforçament de la col·laboració entre el Club i l'Ajuntament de Dénia en la gestió de l'Escola Muniipal d'Atletisme; també es va parlar de la possible posada en marxa de la lliga comarcal d'atletisme, la col·laboració en equips amb el C.A.Benacantil d'Alacant, tant en xics com en xiques i les competicions que pensa organitzar el club.

Es va parlar del carnet de socis i atletes de les diferents seccions del club i de la necessitat d'aportar una fotografia aquells que no ho van fer l'any passat o volen canviar-la.

Per últim van tindre lloc les eleccions a la Junta Directiva que regirà el Club en els pròxims 4 anys, composada per Manolo Mas (president), Ricard Pérez (vice-president), Viente Llobell (tresorer), Vicent Fornés (secretari) i els vocals Jordi Jorro, Antoni Fornés i José Miguel Navarro.

En acabar l'assemblea, tots els assistents i els acompanyants van tindre una picadeta de germanor en el mateix recinte de Baleària Port.

Fotos: https://picasaweb.google.com/104818198910741754466/AssembleaIPicadeta
Reglament i inscripció d'atletes: https://docs.google.com/document/d/14HY1A44Sp99wkWZy13nDPAMXnztcJ0-bzB1cIBmpZCI/edit?usp=sharing