22 de setembre del 2013

Patricia López guanyadora absoluta en el Trail de Chera
Pòdium també per a Andrés Martí

22-09-2013.  Diumenge passat, es va celebrar el IV Trail de Chera, 6ª prova del Circuit Trail Valencia 2013. Amb una distància de 21,57 km i un desnivell positiu aproximat de 950 m, la cursa va recórrer algunes de las pistes i sendes del parc natural de Chera – Sot de Chera, dins de les comarques de la Plana Requena-Utiel i els Serrans. Amb gran abundància de pistes i descensos molt ràpids, el recorregut de la prova va fer una volta circular al bonic embassament de Buseo.

Entre els 240 corredors que van prendre l'eixida en la prova reina, Patricia López va aconseguir el 2n lloc femení absolut amb un temps de 2:07:17 i Andrés Martí el 1r lloc masculí veterà (6è absolut), amb un temps de 1:44:45.

Quan falten 3 carreres perquè concloga el circuit, Patricia encapçala la classificació gràcies als 3 primers i 2 segons llocs obtinguts en les proves ja disputades.