3 de novembre del 2013

Ibiza Trail 2013

03-11-2013. El passat diumenge es va celebrar l'Eivissa Trail 2013, esdeveniment que comprenia 3 curses de 8 km, 21 km i 42 km, respectivament. La cursa es va disputar per muntanya i tenia com a sortida/arribada la població de Sant Antoni de Portmany.

Un grup d'atletes del C.A. Baleària Diànium es van presentar en la població de Sant Antoni de Portmany el dissabte per recollir els dorsals: José Miguel Navarro Rafet (21km), Joan Serra Mayans (8km), Pere Serra Mayans (42km), Isaies Fayos (42km) i Ricard Pérez Miñana (42Km).

En la prova de 8km va participar Joan Serra que va fer un temps de 58:59 ocupant la 6a posició de la categoria de Veterans (88é de la general absoluta).
En la prova de 21 km va participar José Miguel Navarro Rafet que va fer un temps de
2:06:12 ocupant el 55é lloc de la general absoluta (28é de la categoria Master 35).
En la prova de 42 km van participar Pere Serra, Isaies Fayos i Ricard Pérez. Aquest últim va fer un temps de 4:27:37 ocupant el 10é lloc de la general absoluta (7é de la categoria Master 35). Els altres dos trail-runner van haver d'abandonar com a conseqüència de les altes temperatures i de problemes físics.
La cursa va començar de Sant Antoni de Portmany, va discórrer per Sa Talaia, el Pla de Santa Agnès, el Cap Nono, Cala Salada, i va finalitzar novament en Sant Antoni de Portmany. Va resultar un recorregut tècnic i ràpid, en el que predominaven les zones de pujades curtes amb fort pendent i les baixades amb terreny molt romput i molt pendent. El paisatge del que van gaudir els nostres corredors en la cursa fou molt atractiu i els va recordar molt la nostra zona d'entrenament per la costa de Dénia i Xàbia.