3 de novembre del 2013

Patricia López 2a absoluta en el I Trail de Cortes de Pallars

03-11-2013. Diumenge passat es va celebrar el I Trail de Cortes de Pallás, 8a prova del Circuit Trail València 2013. Amb una distància de 22,82 Km i un desnivell positiu aproximat de 689 m. La carrera es va desenvolupar per una zona amb gran abundància de pistes molt propícies per a córrer, per la qual cosa la prova va ser molt ràpida; el vencedor va finalitzar els quasi 23 quilòmetres del recorregut a una mitjana de 4:48 min/km. La part final de la carrera, sens dubte la més bonica, va vorejar el gran embassament de Cortes de Pallás, a través d'una sendera prou aèria recentment condicionada, oferint unes vistes espectaculars del pantà.

Entre els 135 corredors que van prendre l'eixida en la prova reina, Patricia López va aconseguir el 2n lloc femení absolut amb un temps de 02:18:21 i Andrés Martí el 3r lloc masculí veterà (6è absolut), amb un temps de 01:55:58.

Quan falta una carrera perquè concloga el circuit, prova que es disputarà el pròxim dia 1 de desembre en la localitat de Villar del Arzobispo, Patricia és ja matemàticament la vencedora femenina absoluta del Circuit Trail València 2013. Recordem que per a poder optar a la victòria, s'ha de puntuar almenys en 6 de les 9 nou carreres que formen part del circuit. Amb 3 primers llocs i 3 segons llocs obtinguts en les proves ja disputades, acumula un avantatge inassolible per a les seues immediates perseguidores.

Per la seua banda, si no passa res en l'última carrera de Villar del Arzobispo, Andrés podrà obtindre, gràcies a haver acabat entre la primera i sisena posició en totes les carreres ja disputades, el subcampionat veterà masculí.