11 de gener del 2014

El C.A. Baleària Diànium en el camp. autonòmic d'equips asbolut
Les xiques 10es i els xics 15ens autonòmics absoluts
Aina Fornés mínima júnior en 400 m llisos

11-01-2014. Per primera volta en la història del C.A. Baleària Diànium, el club ha participat en el campionat autonòmic de clubs absolut, i va presentar equip en les dues categories. En categoria femenina, el C.A. Baleària Diànium va quedar en 10a posició i en la masculina en 15a posició autonòmiques.
L'ambient que es va viure en la delegació deniera va ser d'una gran festa. En cada prova no faltaven els crits d'ànim cap al representant del club que hi participava. La de Dénia va ser una de les delegacions més sorolloses i animades de la competició.

Tots els i les atletes del club van estar a l'altura de les circumstàncies, enfrontant-se a importants atletes dels principals clubs valencians (València Terra i Mar, Playas de Castellón, Huracan de Mislata, etc) tots ells van aportar al club els punts necessaris per a acabar la competició en el millor lloc possible.

La competició va tindre lloc dissabte passat, de vesprada, al pavelló Lluís Puig de València.

Entre els resultats dels nostres atletes, destaquem el 4t lloc aconseguit per Aina Fornés en 400 m llisos, mínima per al campionat d'Espanya júnior, i els 5ens llocs aconseguits per Anna Torres en 800 m llisos i Aina Fornés en salt d'alçada.
En l'apartat masculí, destaquem el 6è lloc de Dani Cano en 800 m llisos, el 7è de Miguel Ángel Pizarro en 400 m llisos i el 8è de Miquel Piera en 1500 m llisos.

Però sobretot, hem de destacar la valentia de Vicente Aranda que, per necessitats de l'equip, es va vore obligat a fer, per primera volta en la seua vida, un prova tan tècnica com els 60 m tanques i va quedar en una valuosíssima 10a posició.