12 de gener del 2014

Km vertical Gandia

12-01-2014. Diumenge passat es va celebrar la 13ª edició del ja clàssic Quilòmetre Vertical de Gandía, una carrera que per mèrits propis s'ha situat com un dels KMV més multitudinaris del calendari nacional de carreres per muntanya. Enguany prenem l'eixida una mica més 1.400 corredors i caminants, salvant una distància aproximada d'11,20 km i un desnivell positiu aproximat de 980 m.

En categoria masculina Ángel Llorens es va alçar amb la victòria absoluta seguit d'Ignacio Cardona i Toño Quilis. En categoria femenina va vèncer Sofia García, seguida de Rosa María Llorens i Raquel Jordá.

Aquesta edició s'ha caracteritzat, gràcies als petits canvis que pateix cada any el recorregut, com la més ràpida de la història del KMV de Gandía. Angel Llorens, vencedor absolut, va parar el crono en el cim del Montdúver en un increïble temps d'1:03:16, finalitzat el recorregut a una mitjana de 5:39 min/km.

Del C.A. Diànium Baleària Tururac Sports prenem l'eixida 4 corredors, sent Patricia López la millor classificada en obindre el 4t lloc femení absolut (3a sènior femenina), amb una marca de 1:27:26, a només 44 segons de la 3ª classificada. Per la seua banda Andrés Martí va aconseguir el 5è lloc veterà masculí amb un temps de 1:13:40. La classificació completa va ser la següent: