28 de juny del 2014

Patrícia Mas i Aina Fornés pugen a Divisió d'Honor amb el J. A. d'Elx.

28-06-2014. Dissabte passat, en la localitat madrilenya de Tres Cantos, va tindre lloc la jornada final de la lliga de clubs de primera divisió, on dues atletes del C.A. Baleària Diànium van participar formant part, com a filials, del Juventud Atlética d'Elx.

Patrícia Mas Monsonís va participar en llançament de martell i va aconseguir la victòria amb una marca de 43.10 m

Aina Fornés Català va participar en la prova de 400 m tanques i també va aconseguir la victòria en una cursa amb molt de vent, amb un temps de 1:03.04.

Aina també va participar en el relleu 4x400 en què van quedar en 3a posició amb un temps de 4:00.96.

Els resultats de les nostres atletes va ser excel·lent, ja que les dos van guanyar les seues proves, aportant  cadascuna d'elles 8 punts per a l'equip, que al final va quedar en primer lloc i va aconseguir ascendir a divisió d'Honor, amb 1 sol punt d'avantatge sobre les segones classificades, de Manresa.