17 d’octubre del 2014

Assemblea 2014

17-10-2014. El Club d'Atletisme Baleària Diànium va celebrar la seua assemblea general ordinària, divendres passat en el trinquet municipal "El Rovellet".

Es va començar amb la salutació del president a tots els assistents.

Després es va fer la lectura de l'acta de l'assemblea anterior, que va ser aprovada per unanimitat.

Seguidament es va presentar el balanç econòmic de la temporada 2013-14, que va acabar amb un superàvit de 2600 euros.

Es va fer un repàs de l'any esportiu de la temporada 2013-14, fent menció a l'augment en el nombre d'atletes que ha experimentat el club en totes lesseues seccions en els últims anys, la col·laboració amb el J.A. Elche i el Decathlon Condy d’Elx, competicions organitzades pel club, fent menció especial als dos campionats autonòmics absoluts, la mitja marató de Dénia i la lliga escolar comarcal, la participació dels atletes del club en campionats autonòmics i nacionals, selecció autonòmica, la participació dels equips absoluts del club en els campionats autonòmics, i l'activitat de la secció de muntanya.

Després es van aprovar els pressupostos, les quotes i el reglament dels atletes federats, escolars, populars i de muntanya per a la temporada 2014-15. El pressupost està equilibrat, amb 41800 euros tant en ingressos com en despeses.

Es va presentar el projecte esportiu per a la temporada 2014-15, marcat per l'estreta col·laboració entre el Club i l'Ajuntament de Dénia en la gestió de l'Escola Municipal d'Atletisme, i enguany, també, com a novetat, en l'Escola Municipal de Triatló; la lliga escolar comarcal d'atletisme, la col·laboració en equips amb el J. A. Elche i el C.A.L'Alcúdia en veterans, la participació dels equips absoluts del nostre club en campionats autonòmics i les competicions que pensa organitzar el club.

En acabar l'assemblea, tots els assistents i els acompanyants van tindre una picadeta de germanor en la terrassa de l'entrada del triquet.