14 d’octubre del 2014

El C.A. Baleària Diànium gestionarà l'Escola Municipal de Triatló

En aquesta temporada que comença el Club Balearia Dianium passarà a gestionar l'Escola Municipal de Triatló. Esta escola que va nàixer ja fa uns quants anys amb l'esforç de persones que els agrada el triatló ara passa a integras-se en el  conjunt d'esportistes i Escoles que és el C.A. Baleària Diànium.


Actualment l'Escola té gairebé 20 xiquets i xiquetes que practiquen este esport. El seu Coordinador continuarà sent  Saúl Escobar.

Els dies d'entrenament seran, dilluns, dimecres i divendres iniciació,  i perfeccionament dimarts, dijous, divendres i dissabte.

Els objectius de l'Escola que comenta el seu Coordinador Saúl són gaudir de l'esport i cultivar valors positius mitjançant la pràctica esportiva.

Com altres temporades l'Escola acudirà als campionats autonòmics i fase provincial d'Alacant així com a nombroses curses de triatló, duatló i aquatló que són les modalitats d'aquest esport. De segur que els nostres triatletes ho faran molt bé i ho passaran genial i així anirem contant-ho en aquest bloc.