16 d’octubre del 2015

Assemblea 2015

16-10-2014. El Club d'Atletisme Baleària Diànium va celebrar la seua assemblea general ordinària, divendres passat en la Casa de la Paraula, en Baleària Port.

Es va començar amb la salutació del president a tots els assistents.

Després es va fer la lectura de l'acta de l'assemblea anterior, que va ser aprovada per unanimitat.

Seguidament es va presentar el balanç econòmic de la temporada 2014-15, que va acabar amb un superàvit de 1100 euros.

Es va fer un repàs de l'any esportiu de la temporada 2014-15, comentant la incorporació de l'Escola Municipal de Triatló a l'estructura del club, la col·laboració amb el J.A. Elche i el C.A. L'Alcúdia, destacant sobretot la participació de l'equip femení del J.A. Elche en la lliga, en Divisió d'Honor, les competicions organitzades pel club (Mitja de Dénia, competicions federades, Minijocs, Lliga comarcal i cross local)la participació dels atletes del club en campionats autonòmics i nacionals, selecció autonòmica, la participació dels equips absoluts del club en els campionats autonòmics, i l'activitat de la secció de muntanya i l'escola de triatló.

Després es van aprovar els pressupostos, les quotes i el reglament dels atletes federats, escolars (atletisme i triatló), populars i de muntanya per a la temporada 2015-16. El pressupost està equilibrat, amb 42300 euros tant en ingressos com en despeses.

Es va presentar el projecte esportiu per a la temporada 2015-16, marcat per l'organització, juntament amb l'Ajuntament de Dénia, d'una prova dins del Circuit a Peu de la Marina Alta, i continuar amb l'estreta col·laboració entre el Club i l'Ajuntament en la gestió de les escoles municipal d'atletisme i triatló; la lliga escolar comarcal d'atletisme, el cross escolar local, el I aquatló escolar local, la col·laboració en equips amb el J. A. Elche, el C.A. Elda i el C.A. Playas de Castellón en veterans, la participació dels equips absoluts del nostre club en campionats autonòmics i les competicions que pensa organitzar el club.