18 de maig del 2016

Aina Fornés 4a en el Campionat d'Espanya Universitari

15-05-2016. Aquest cap de setmana passat va tindre lloc a Múrcia el Campionat d'Espanya Universitari d'Atletisme, on l'atleta del C.A. Baleària Diànium Aina Fornés va prendre part format part de l'expedició de la Universitat de València, on es troba estudiant.

Aina va prendre part en la prova de 400 m tanques. Dissabte de matí, en la semifinal, va quedar en 3a posició, passant a la final sense dificultat, amb un temps de 1:04.52.

L'endemà de matí, en la final, va fer un temps de 1:02.39, i va quedar en 4t lloc, a només 13 centèsimes del bronze.

Aina va quedar molt contenta del resultat i del temps aconseguit, que s'acosta a menys d'un segon de la seua marca personal i li dóna esperances d'aconseguir bons resultats en aquesta temporada.