22 de maig del 2016

Lliga de primera divisió
Bon paper de Patrícia Mas, Aina Fornés i Emma Fornés

22-05-2016. Aquest cap de setmana passat va tindre lloc la segona jornada de les lligues de la RFEA. tres atletes del C.A. Baleària Diànium van participar formant part de l'equip del J.A. Elx, com a filials, en l'encontre que va tindre lloc a Lleida, diumenge de matí.

Aina Fornés va participar en dues proves. En els 400 m tanques, va guanyar la prova sense dificultats, amb quasi 5 segons de diferència sobre la segona participant. Aina va fer un temps de 1:03.41.

També va prendre part en el relleu 4x100, on van guanyar la seua prova, amb un temps de 47.91. Molt bona marca per a un equip format íntegrament per atletes de la categoria promesa, que presumiblement els valdrà per a participar en el campionat d'Espanya de la categoria; en aquesta prova no hi ha mínimes i participen les 8 millors marques.

Patrícia Mas va guanyar també la prova de llançament de martell sense dificultat, amb més d'1 metre de diferència respecte a la segona classificada i va sumar també 8 punts per a l'equip. Patrícia va fer un millor llançament de 39.93 m.

Emma Fornés va participar en la prova de 400 m llisos. Emma va fer molt bona marca. Va quedar 5a amb un temps de 1:03.02.

En conjunt, el Juventud Atlética de Elche va guanyar l'encontre amb 219 punts. Després de les dues jornades, l'equip d'Elx encapçala la classificació provisional i té moltes possibilitats de tornar a divisió d'honor en la tercera i última jornada que tindrà lloc el dia 11 de juny