16 de setembre del 2016

Assemblea 2016

16-09-2016. El Club d'Atletisme Baleària Diànium va celebrar la seua assemblea general ordinària, divendres passat en el trinquet el Rovellet.

Es va començar amb la lectura de l'acta de l'assemblea anterior, que va ser aprovada per unanimitat.

Després es va fer la salutació del president a tots els assistents.

Seguidament es va presentar el balanç econòmic de la temporada 2015-16, que va acabar amb un superàvit de 2000 euros.

Es va fer un repàs de l'any esportiu de la temporada 2015-16, fent especial menció a l'organització per part del club, juntament amb la Regisoria d'Esports de l'Ajuntament de Dénia, de la Volta a peu a Dénia, dins del circuit a peu Marina Alta. Després es van comentar la resta dels aspectes esportius, com la no celebració de la Mitja marató de Dénia dins de l'exercici passat, ja que la del 2016 serà a desembre, l'associació del club a nivell federat amb el J.A. Elx en categories menors i amb el Playas de Castelló en veterans i es van repassar també les competicions esportives organitzades pel club i els principals resultats esportius.

Després es van aprovar els pressupostos, les quotes i el reglament dels atletes federats, escolars (atletisme i triatló), populars i de muntanya per a la temporada 2016-17. El pressupost està equilibrat, amb 50,800 euros tant en ingressos com en despeses.

Es va presentar el projecte esportiu per a la temporada 2016-17, amb l'organització de la Volta a peu i la Mitja marató, continuant amb l'estreta col·laboració entre el Club i l'Ajuntament en la gestió de les escoles municipal d'atletisme i triatló; la lliga escolar comarcal d'atletisme, el cross escolar local, el I aquatló escolar local, la col·laboració en equips amb el J. A. Elche i el C.A. Playas de Castellón en veterans, la participació dels equips absoluts del nostre club en campionats autonòmics i les competicions que pensa organitzar el club.