28 d’octubre del 2017

Monduber Trail
Pòdium per a José Miguel Navarro

28-10-2017. El dissabte passat es va celebrar el Monduber trail que és un esdeveniment esportiu de trail running que transcorre per les localitats de Xeraco, Xeresa, Barx, Simat, Benifairó i Tavernes de la Valldigna.

Totes les proves del Monduber trail són circuits circulars i es realitzen en una sola etapa.

Aquesta IV edició tenia eixida des del Poliesportiu de Xeraco, situat al carrer San Isidro i arribada en el mateix punt. El recorregut va tindre lloc per senderes i pistes forestals en quasi un 80% del seu recorregut. És un circuit d'autèntica muntanya.

En la prova de marató amb 41km i un desnivell positiu de 2200 metres van prendre part els següents atletes del C.A. Baleària Diànium:
Josep Mut Buigues  amb un temps de 6:26:00 va entrar en la posició 31 de la general i 10 de sènior masculí
Santiago Cambra Sancho amb un temps de 6:35:22 va entrar en la posició 43 de la general i 29 de sènior masculí.

En la prova de mitja marató amb 21km i un desnivell positiu de 970 metres van prendre part els atletes:
Alberto Samper Corbí amb un temps de 2:24:17 va entrar en la posició 13 de la general i el 12 de sènior masculí
José Miguel Navarro Rafet amb un temps de 2:30:26 va entrar en la posició 18 de la general i 3 veterà masculí

En la prova de 10km i amb un desnivell de 350 m va prendre part:
Jeronima Gil Gil amb un temps d'1:55:44 va entrar en la posició 78 de la general i 6 veterana.