5 de novembre del 2017

VIII Milla Urbana Sagunt

05-11-2017. Diumenge passat, a Sagunt,  s’organitzà la “VIII Milla Urbana Sagunto”, en col·laboració amb la FACV,  sobre un circuit homologat per a la milla (1609 metres) i pensant amb que Sagunt siga seu del campionat de Milla en ruta per al 2018, es va dur a terme l’esdeveniment.

Estaven representades totes les categories de l’atletisme, des de prebenjamins fins a veterans, vàlid per al campionat autonòmic absolut.

Fins la capital del Camps de Morvedre es van desplaçar 3 atletes del C.A. Baleària Diànium per tal de disputar la prova “reina”. El dia no acompanyava molt, el vent era molt molest i en part del recorregut bufava en contra.

El recorregut total de 1609 metres va estar dividit en 4 voltes sobre el mateix circuit, resultava molt exigent per a tots els atletes, ja que a cada canvi de sentit han de posar molta força per no trencar el ritme.

En la categoria Júnior va competir Oscar Fornés Sendra, que amb un temps de 5:58, va quedar en quinta posició.

En la categoria sènior participaven Youssef Ahatach Darbon (4:52) i Carlos Heredero Díez (4:53), quedant segon i tercer de la categoria.