18 d’abril del 2018

El 28 d'abril se celebrarà la Volta a peu a Dénia 2018 amb una previsió de més de 1.300 participants

18-04-2018. L’Ajuntament de Dénia, juntament amb el Club d’Atletisme Baleària Dianium, ha organitzat un any més la Volta a peu a Dénia 2018, que se celebrarà el dissabte 28 d'abril. Es tracta d'una de les dotze proves puntuables del XXII Circuit a peu Marina Alta, i està prevista la participació de més de 1.300 corredors en el circuit urbà.

La prova reina, per als corredors de les categories juvenil, sènior i veterans, s’iniciarà a les 18.30 hores, amb eixida i meta en el carrer Marqués de Campos, on també es farà lliurament dels trofeus, realitzats per l'associació APROSDECO. La carrera serà d'un total de 10 quilòmetres en dues voltes, una primera de 3,6 quilòmetres i una segona de 6,4.

Prèviament, des de les 16 hores, s'aniran realitzant les proves de barrufets i pre-benjamins, així com benjamins, alevins, infantils i cadets. Tots els participants seran obsequiats amb una samarreta commemorativa de la prova i, a més a més, els participants de les categories de barrufets fins a aleví obtindran una medalla.

Com a novetats enguany, s'ha modificat el circuit, integrant el Moll de la Pansa en substitució del port esportiu Marina de Dénia, així com es farà lliurament d'un mallot de líders als primers classificats del circuit. Com en anteriors ocasions, els participants rebran una samarreta commemorativa de l’edició i altres obsequis de l'organització. La prova comptarà amb animació en diferents punts del municipi, un servei de guarda-roba, i dutxes en el col·legi Maristes.

Les inscripcions, per als que no estan inscrits en el circuit, podran realitzar-se a través de la web www.somesport.com fins al dijous 26 d'abril a les 20 hores.

El regidor d'Esports, Vicent Crespo, s'ha reunit amb Jordi Jorro, president del club i amb alguns dels col·laboradors de l'esdeveniment, com Ricard Pérez, gerent de la Fundació Baleària, Antonio Sentí, vicepresident primer de la Fundació Esportiva Dénia i Antonio Fernández, gerent de Fontaneria Fernández Lluna, per a donar a conèixer els detalls de l'esdeveniment. L'edil ha destacat la labor d'organització del Club d’Atletisme Baleària Dianum i de tots els col·laboradors “fent possible, un any més, una exitosa festa de l'atletisme popular que fa comarca a través de l'esport i congrega a corredors de tota la Marina”.