10 de juny del 2018

Cursa en França

10-06-2018. Mayca Sala va participar diumenge passat en una carrera de 5km en la regió nord de França. El recorregut va transcórrer gran part seguint el curs d'un riu per a després desviar-se a través de la campinya per camins de terra, un paisatge molt bonic amb molta aigua i verda i algunes costeres encara que eren prolongades i no molt brusques.

L'atleta del C.A. Baleària Diànium va invertir un temps de 21:19 i va ser la primera en la general femenina i en la categoria.

Una hora més tard es donava l'eixida a la carrera de 10km. És una cosa relativament freqüent a França, que fins i tot en pobles xicotets s'organitzen carreres amb diferents distàncies; en un mateix matí es poden fer fins a 3 carreres de diferents distàncies, amb la qual cosa tothom pot participar i triar la distància segons les seues preferències;  a més ningú pot inscriure's sense presentar certificat mèdic o fitxa federativa, amb la qual cosa s'assegura que el corredor que participa està preparat per a tal repte.

El més bonic  de viatjar és veure que les coses es fan diferents i sempre es poden adoptar noves idees per a millorar les que ací ja tenim.