31 d’agost del 2018

Assemblea 2018

31-08-2018. Essent les vint hores del dia 31 d’agost de 2018 es donà inici a la sessió, en el Trinquet Municipal "El Rovellet", amb la lectura de l'acta de l'assemblea anterior; no havent observacions, va quedar aprovada per unanimitat.

El president, Jordi Jorro, saludà a tots els assistents.

Es va presentar el balanç econòmic de la temporada 2017-2018, amb un total de
59.195,05 euros.

Es va fer un repàs de la temporada esportiva 17-18: especial menció a l'organització per part del club, juntament amb la Regidoria d'Esports de l'Ajuntament de Dénia, de la Volta a peu a Dénia, dins del circuit a peu Marina Alta i la Mitja Marató de Dénia i Quart de Marató. Es van comentar la resta dels aspectes esportius, com l'associació del club a nivell federat amb el C. A. Moncada en categories menors i amb el Playas de Castelló en veterans, es va destacar la gran participació del club en competicions d’equips i el 4t lloc provincial obtingut per l’equip absolut femení, i es van repassar també les altres competicions esportives organitzades pel club i els principals resultats esportius.

Presentats pressupostos, quotes i el reglament dels atletes federats, escolars (atletisme i triatló), populars d'asfalt i de muntanya per a la temporada 2018-2019, va quedar aprovat. El pressupost es preveu amb un total de 43.200 euros. Es va proposar fer un canvi en la forma de pagament de les curses populars i de muntanya, de manera que l'atleta ho pagaria completament i a final de temporada, el club donaria una indemnització per curses acabades. Es va a cordar que la Junta Directiva ho maduraria durant la nova temporada i es podria plantejar per a la propera assemblea.

Es va presentar el projecte esportiu per a la temporada 18-19, amb l'organització de la Volta a peu a la Marina Alta i la Milla urbana que tindrà lloc al mes de novembre i que comptarà amb la presència d'un gran nombre de corredors de les Illes Baleàris, dins del projecte Terra de Retrobament de Baleària, continuant amb l'estreta col·laboració entre el Club i l'Ajuntament en la gestió de les escoles municipals d'atletisme i triatló; la lliga escolar comarcal d'atletisme, el cross escolar local, la col·laboració en equips amb el J. A. Safor Delikia i el C.A. Playas de Castellón en veterans, la participació dels equips absoluts del nostre club en campionats autonòmics i les altres competicions que pensa organitzar el club. Es va fer menció del projecte de l'Ajuntament de Dénia de remodelació completa de la pista d'atletisme, que tindrà lloc, entre febrer i abril i que ens possibilitarà fer competicions d'atletisme completes.

Per últim, es va fer lliurament dels reconeixements que dóna el club als atletes que han destacat per la seua regularitat o els seus resultats.

I, no havent més assumptes que tractar, a les 21:00 hores, tots els assistents i els acompanyants van tindre una picadeta de germanor en l'esplanada de davant de la porta del trinquet.