7 d’abril del 2019

Aina Fornés i Miquel Castillo convidats a la 3a Reunió Nacional d'Entrenadors

Aquest cap de setmana se celebra a Madrid el 3r Fòrum Generació Atletisme, al qual han sigut convidats els entrenadors del C. A. Baleària Diànium Aina Fornés i Miquel Castillo des de la Real Federació Espanyola d'Atletisme. Es tracta d'una reunió nacional d'entrenadors englobada dins del Programa Nacional de Tecnificació Esportiva del Consell Superior d'Esports.

Es realitzaran ponències d'entrenadors destacats i amb molta experiència com Ramon Torralbo, l'entrenador de Ruth Beitia, la Campiona Olímpica en salt d'alçada. La temàtica a tractar durant el cap de setmana es basarà en la planificació i l'entrenament de la força en menors buscant la construcció del jove atleta amb una perspectiva a llarg plaç. 

Aina i Miquel han sigut convidats com a Entrenadors en Formació, en concret, pel sector de Proves Combinades. De segur que serà una gran experiència per a tots dos, on adquiriran els coneixements més actualitzats sobre el treball de força dirigit a les diferents especialitats de l'atletisme per després transmetre-ho als atletes del C. A. Baleària Diànium i anar aconseguint així que l'atletisme siga cada vegada millor en la nostra comarca.