6 d’abril del 2019

Els equips masculí i femení infantils de l'E.M.A. - C.A. Baleària Diànium 4ts i 5es en el Campionat Provincial d'Equips Sub14/Infantil

06-04-2019 Dissabte de matí va tindre lloc el Campionat Provincial d'Equips Sub 14/Infantil d'Aire Lliure en la pista d'atletisme d'Elx, on l'E.M.A - C.A. Baleària Diànium va tindre participació tant en la categoria masculina com en la femenina. Va ser una competició molt divertida, on l'ambient de suport i companyerisme hi va abundar.

L'equip masculí el van formar:
Alex Collado Saenz De Jubera: 80mll (12.94) i llançament de disc (16.32).
Lucas Aledo Gutiérrez: 150mll (27.86) i 1000mll (3:48.68).
Eugenio Avargues Moreno: 500mll (1:39.69) i salt de llargada (3.55).
Pablo Negre Smedema: 220m tanques (35.39) i triple salt (9.04).
Saul Delgado Serer: 1000m obstacles (3:38.89) i salt amb perxa (1.80).
Damià Puigcerver Llorens: Llançament de javelina (18.96) i llançament de pes (5.45).
Alberto Berruti Leon: Salt d'alçada (1.20) i 3km marxa (24:05.52).

L'equip femení el van formar:
Maria Berruti Leon: 80mll (12.89) i 3km marxa (22:01.84).
Clara Ghiglino Molina: 150mll (24.27) i llançament de javelina (10.55).
Paula Femenia Cascales: 500mll (1:30.93) i triple salt (8.02).
Adriana Femenia Cascales: 1000mll (3:36.43) i salt de llargada (3.68).
Erika Miralles Cots: 80m tanques (16.42) i salt d'alçada (1.35).
Manuela Garcia Scaglia: 220m tanques (42.38) i llançament de disc (17.31).
Lucia Palacios Calero: Salt amb perxa (1.70) i llançament de pes (4.75).

Sumant les posicions de cadascun d'ells van obtindre 58,5 punts l'equip masculí i 88 punts l'equip femení aconseguint la 4a i 5a posició respectivament, a pocs punts de les terceres posicions, una grandíssima millora tenint en compte que en la temporada de pista coberta van aconseguir les posicions 10a i 7a. Els nostres menuts van gaudir molt de la competició.