18 de juliol del 2019

Campus d'atletisme Diànium 2019

https://photos.app.goo.gl/zSyo2WuLEJBqr1677 01/18-07-2019 Durant les tres primeres setmanes de juliol ha tingut lloc el 1r Campus d'Atletisme organitzat pel Club d'Atletisme Baleària Diànium en les instal·lacions del Poliesportiu Municipal de Dénia. Els nostres entrenadors Aina Fornés i Miquel Castillo s'han encarregat de planificar i desenvolupar les diferents activitats. 

En el Campus han participat 27 xiquets. La majoria d'ells, ja han format part del club d'atletisme durant la temporada 2018-19, però 8 d'ells s'han iniciat per primera vegada en l'atletisme durant aquestes jornades.

Cada dia del campus s'han fet activitats completament diferents. Com ja sabem, l'atletisme té moltes més coses a més de córrer. Es tracta d'un esport amb una grandíssima varietat de disciplines i això és el que el fa encara més divertit, diferent i variat.

Durant aquests dies, tots els xiquets i xiquetes han aprés la tècnica bàsica dels quatre tipus de salts (alçada, llargada, triple, perxa) i dels quatre tipus de llançaments (pes, martell, javelina, disc), la marxa atlètica, el treball de resistència, l'eixida des de tacos, els aspectes bàsics del pas de tanques i obstacles, etc, descobrint així l'encant d'este esport. Al mateix temps, han realitzat altres esports i activitats lúdiques com jocs d'aigua, gaudir de la platja i fins i tot, han compartit un dels dies amb els xiquets de Condenados Al Bordillo, una experiència meravellosa. 

Els xiquets de totes les edats han estat junts, s'han ajudat, han format un gran equip i sobretot, s'ho han passat molt bé en un ambient sa, agradable i divertit.

Fotos: https://photos.app.goo.gl/zSyo2WuLEJBqr1677