7 de juliol del 2019

Laurence Rastell 5a en el campionat d'Espanya de km vertical

07-07-2019. Diumenge passat, la corredora de muntanya del C.A. Baleària Diànium Laurence Rastell va formar part de la selecció valenciana per a participar en el campionat d'Espanya de km vertical que va tindre lloc en l'estació d'esquí de Sierra Nevada. També era la 3a prova Copa d'Espanya FEDME d'aquesta especialitat. La selecció valenciana estaava formada per 33 corredors (cadets, júnior, sèniors, veterans A i B). Laurence era l'únic de la selecció valenciana de la categoria master (veterans) tant femení com masculí. En total hi havia 400 participants d'11 comunitats autònomes.

L'eixida de la prova es va retardar 30 minuts per les fortes ratxes de vent que van arribar a 120 km /h.

Laurence va fer els 4.8 km del recorregut, amb eixida a 2150m d'altitud i arribada a 3100m, en un temps de 1:08:38. Va quedar 5a màster femenina a només 5 segons de la 4a.

Laurence es mostrava molt contenta, al final de la prova, pel lloc aconseguit; va ser una prova duríssima, a 3000 m d'altitud, on ja comença a faltar l'oxigen, amb un vent fortíssim i amb un nivell de participació molt alt, ja que és la 3a prova de la Copa d'Espanya de km vertical.