26 de desembre del 2019

Aina Fornés seleccionada com a entrenadora per a una concentració de la Federació Espanyola d'Atletisme

L’entrenadora  l’E.M. d'Atletisme de Dénia - C.A. Baleària Diànium Aina Fornés ha estat seleccionada per la Real Federació Espanyola d’Atletisme per a participar en el Campus de Nadal del Programa Nacional de Tecnificació Esportiva que se celebrarà entre els dies 26 i 30 de desembre en Los Alcázares (Múrcia).

Aina coincidirà amb altres entrenadors seleccionats i els millors atletes juvenils i júniors del sector de velocitat i tanques a nivell espanyol. Al mateix temps, podrà aprendre a nivell tècnic dels entrenadors de la federació, els quals tenen una gran experiència en la preparació d'atletes d'alt nivell. La invitació a participar en aquest event és un reconeixement per part de la Federació Espanyola a la bona tasca que està desenvolupant com a entrenadora i coordinadora del Club d’Atletisme Baleària Diànium.

Per a l’entrenadora deniera no és una novetat l’assistència a este tipus de concentracions esportives, ja que va va ser convocada com a atleta fins en 10 ocasions, coincidint amb els seus millors moments com a esportista d’elit.