4 de gener del 2020

Campionat autonòmic per equips Sub20
L'equip femení del C. A. Baleària Diànium aconsegueix la 8a posició

04-01-2019 La vesprada del dissabte passat, va tindre lloc al Velòdrom Lluís Puig de València el Campionat Autonòmic per equips Júnior (Sub20) on va participar l'equip femení del C.A. Baleària Diànium juntament als millors equips júnior a nivell autonòmic.

Aquest fet és una fita molt important, ja que és la primera vegada que el C.A. Baleària Diànium aconseguir classificar un equip júnior en la final autonòmica. El treball que està fent el club i l'Escola Municipal d'Atletisme en les categories menors està donant molt bons resultats.

Mar Salvà Sepúlveda en els 1500m llisos 5:40.33

Sumant les posicions de cadascuna d'elles, l'equip va aconseguir un total de 22 punts, la qual cosa li va donar la 8a posició en el campionat. Els equips guanyadors van ser el Platges de Castelló, el València Esports i el C.A. Safor-Teika.