27 de març del 2022

Campionat d'Espanya sub 16
Daniel Barrera semifinalista en 60mll i Érika Miralles en els 60m tanques

26/27-03-22 El cap de setmana passat va tindre lloc el Campionat d'Espanya Sub16 a la pista coberta de Sabadell on van participar dos atletes de l'E.M.A de Dénia - C.A. Baleària Diànium, Daniel Barrera Sala en 60mll i Érika Miralles Cots en 60m tanques, acompanyats pels seus entrenadors Aina Fornés i Miquel Castillo. La classificació al campionat es basava en les 32 millors marques d'Espanya en les respectives proves de velocitat i tanques. Les marques aconseguides per Daniel i Érika en els campionats autonòmics i provincials, els van permetre classificar-se entre els 32 millors d'Espanya i així poder participar en el Campionat d'Espanya.

Dissabte de vesprada Érika va fer molt bona actuació en l'eliminatòria dels 60m tanques, aconseguint una marca de 9.97 i una molt bona 31a posició en el campionat. 

Dissabte de vesprada també Daniel va participar en les eliminatòries dels 60mll. Per a passar a semifinals es classificaven els 3 primers de cada sèrie i els 4 millors temps següents. Daniel va realitzar una molt bona carrera, obtenint una marca de 7.45 i la 4a posició de la seua eliminatòria però aconseguint la segona millor marca dels temps i per tant, es va classificar per a semifinals, on només participaven els 16 millors.

Diumenge de matí van tindre lloc les semifinals, on Daniel va aconseguir una marca de 7.47, la 7a posició de la seua sèrie i una excel·lent 13a posició en el campionat.

Va ser una molt bona experiència per a ambdós atletes.