6 de març del 2022

Campionat d'Espanya Sub18 de Pista Coberta
Pablo Negre 7é en Heptatló i Damià Puigcerver 9é en 200mll

05/06-03-2022 El cap de setmana passat es va celebrar al Palau Velòdrom Lluís Puig de València el Campionat d'Espanya Sub18 de Pista Coberta, on van participar dos atletes del C.A. Baleària Diànium, Pablo Negre i Damià Puigcerver acompanyats dels seus entrenadors Miquel Castillo, Aina Fornés i César Bas.

Pablo va participar en l'Heptatló, 7 proves dividides en dues jornades. Dissabte de matí va realitzar les proves de 60mll (7.46), va guanyar la prova de salt de llargada (6.38), llançament de pes (11.00) i va aconseguir marca personal en salt d'alçada (1.78). Diumenge de matí va realitzar les proves de 60m tanques (8.51), salt amb perxa (3.00) i 1000mll (3:08.62). Amb la suma total dels punts de cada prova va conseguir 4349 punts, el que li va donar la 7a posició en el campionat.

Damià va participar en els 200m llisos. Les eliminatòries dels 200mll van tindre lloc dissabte de matí, on Damià va realitzar una molt bona carrera aconseguint marca personal (22.60) i el pas directe a semifinals. Les semifinals van tindre lloc dissabte de vesprada, on Damià va aconseguir una marca de 22.92 quedant només a 3 centèsimes del pas a la final, obtenint finalment la 9a posició en el campionat.

Va ser una excel·lent participació per part dels dos atletes tenint en compte que són de primer any en esta categoria.