12 de juny del 2022

Campionat Autonòmic de Proves Combinades Sub14 i Sub16
Eddy Martínez, Yaiza Benítez, Alberto Berruti i Iván Gómez classificats

11/12-06-2022 Quatre atletes de l'E.M.A de Dénia - C.A. Baleària Diànium es van classificar per poder participar en el Campionat Autonòmic de Proves Combinades Sub14 i Sub16 que va tindre lloc el cap de setmana passat a la pista d'atletisme de les instal·lacions esportives Gaetà Huguet (Castelló de la Plana).

En este campionat, només es classificaven els 16 atletes amb millor marca de proves combinades de la Comunitat en cadascuna de les categories.

En la categoria Sub14 masculina, es va classificar Eddy Martínez Devesa, que va realitzar l'Hexatló aconseguint les següents marques en cadascuna de les proves i una molt bona 8a posició:

80m Llargada Pes 80m tanques Alçada Javelina Punts Lloc autonòmic
Eddy Martinez Devesa 11.38 4.73 8.59 14.91 1.42 25.41 2035

En la categoria Sub14 femenina es va classificar Yaiza Benítez Barea, que va realitzar el Pentatló aconseguint les següents marques en cadascuna de les proves i una molt bona 9a posició:

80m tanques Alçada Pes Llargada Javelina Punts Lloc autonòmic
Yaiza Benítez Barea 14.70 1.35 6.23 4.11 19.74 1783 9a

En la categoria Sub16 masculina es van classificar Alberto Berruti León i Iván Gómez Martínez, que van realitzar l'Octatló aconseguint les següents marques en cadascuna de les proves i una molt bona 13a i 15a posició respectivament: