4 de juny del 2022

Damià Puigcerver amb la selecció valenciana sub18, tercers en el Campionat d'Espanya de Federacions

04-06-2022 Dissabte passat va tindre lloc a Valladolid el Campionat d'Espanya de Federacions Sub18, on va participar l'alteta del C.A. Baleària Diànium Damià Puigcerver formant part de la selecció valenciana sub18, en les proves de 100m llisos i el relleu de 4x100 mixt.

En els 100m llisos, Damià va aconseguir una molt bona 6a posició, amb un temps d'11.15. La majoria dels atletes van quedar lluny de les seues marques personals degut a les males condicions meteorològiques, fins i tot la competició es va suspendre durant una hora degut a les fortes pluges.

En la prova del relleu 4x100 mixt, Damià va ser l'últim rellevista i va realitzar una 4a posta molt bona, aconseguint la 3a posició de l'equip, molt a prop de l'equip de la selecció madrilenya i aconseguint un excel·lent registre de 44.77.

En la competició per equips, la selecció valenciana va aconseguir el 3r lloc amb 244 punts, per darrere de Catalunya i Andalusia.