3 de febrer del 2023

Assemblea general anual 2023 i renovació de la junta directiva

03-02-2023. Després de dos anys en què no s'havia fet per motius de les restriccions de la pandèmia, divendres passat, a les 8 de la vesprada, es va poder fer, per fi, l'assemblea general anual del C.A. Baleària Diànium, marcada per un gran augment en el nombre d'atletes escolars i federats i l'escissió de les seccions populars d'asfalt i muntanya que, amb el Dénia corre, han començat enguany les seues activitats en solitari.

L'assemblea va començar amb l'anàlisi i aprovació dels comptes del 2022 i el pressupost econòmic del 2023. Destaca l'augment, respecte a anys anteriors, en les partides d'entrenadors i desplaçaments degudes a l'augment d'atletes i participacions, tant individuals com per equips. Naturalment, també hi ha hagut un augment molt important el el total de les despeses, de 124653€ en 2022, i un pressupost per al 2023 de 105660€. També destaca l'augment de les subvencions de l'ajuntament (48860€ per a l'escola i 9161€ per al club) i de Baleària (10000€) que, així i tot, no han pogut compensar l'augment de despeses i han obligat també a un augment de quotes i participació dels atletes en les despeses d'equipacions i desplaçaments.

Després, es va presentar l'informe esportiu de la temporada 2022, on es va explicar amb tot detall l'augment que hi ha hagut en els últims anys, en el nombre d'atletes, de grups d'entrenaments, de participacions en competicions i bons resultats individuals i, sobretot, d'equips. En el projecte esportiu per a la temporada 2023, es van presentar els objectius, en la línia del que ja s'està fent, però amb la vista posada, també, en un augment en les participacions en campionats d'Espanya, sobretot en equips.

Seguidament es va aprovar el reglament i les quotes per a 2023, que s'ha publicat, com sempre, en la web del club.

Per últim, es va procedir a l'elecció de la nova junta directiva, que està formada per Vicent Fornés (president), Rosaura Pons (secretària) i els vocals Aina Fornés i Miquel Castillo